Geschiedeniscursussen over Zeeuws-Vlaanderen – 52

Tijdens de maanden januari tot en met maart 2019 worden weer geschiedeniscursussen gegeven. Een gaat over de ontwikkeling van het landschap van Zeeuws-Vlaanderen en zijn bewoning vanaf het begin tot circa 2000. Deze bestaat uit 10 avonden, twee korte excursies en een dagexcursie. Daarnaast wordt tijdens diezelfde periode een verdiepingscursus aangeboden over de kloosters, algemeen en in Zeeuws-Vlaanderen. Deze bestaat uit vijf avonden, een korte excursie en een dagexcursie naar twee kloosters in Vlaanderen. Bij voldoende belangstelling zal de verdiepingscursus zowel in Hulst als in IJzendijke worden gegeven.

Beide cursussen worden verzorgd door Dr. A.M.J. de Kraker, kenner van en al veertig jaar lang onderzoeker naar de geschiedenis van Zeeuws-Vlaanderen. Nadere informatie is beschikbaar vanaf december bij: Krakeram@Zeelandnet.nl en info@historiedekraker.nl en/of tel. 0115 564133.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, cursussen. Bookmark de permalink.