Een foto uit vervlogen dagen – 51

Op de twee foto’s uit het familiearchief van Els de Winter-Peekel in het vorige nummer van Tijd|Schrift ontving ik geen reacties.

Ditmaal vraag ik uw aandacht voor een klassenfoto vermoedelijk gemaakt in Oostburg in de periode 1894-1899. De heer M. Kruijk uit Lelystad schreef: “Mijn overgrootvader Karolus Francis Immens was in de jaren 1894-1899 onderwijzer in Oostburg. Daarvoor was hij onderwijzer in Dussen. Eind 1899 vertrok hij naar Nieuw-Schoonebeek, waar hij was aangenomen als hoofdonderwijzer. Mijn grootvader is geboren in Oostburg. Kunt u voor mij na (laten) gaan of de foto inderdaad gemaakt is in Oostburg? En is er nog informatie over Karolus Immens bekend in Oostburg?

Uw reacties graag aan: A. Bauwens, Hanzestraat 1, 4527 GH Aardenburg, tel.: 0117 492503, e-mail: bauwensar@zeelandnet.nl en/of elsdick23@gmail.com Elke bijdrage is welkom.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Foto albums, Oproepen. Bookmark de permalink.