Bezoek aan Bizarium in Sluis – 45

02 bizar

Op woensdag 10 mei 2017 en woensdag 17 mei 2017 brengt de vereniging een bezoek aan Bizarium aan de Hoogstraat in Sluis. Het is een museum vol bizarre uitvindingen. Een museum over briljante uitvinders en hun grenzeloze verbeeldingskracht, hun technische vindingrijkheid en vooral onmetelijke passie.
Bizarium inspireert en verrast met geniale, wetenschappelijke en knotsgekke uitvindingen. Denk maar aan een vliegfiets, een wandelende duikboot, een haargroeihelm, een zwemparaplu, alsook ontwerpen van genieën zoals Leonardo da Vinci, Athanasius Kircher en Nikola Tesla.
Bizarium roept geniale en gekke ideeën die eeuwenlang alleen op papier bestonden tot leven.
We verzamelen om 9.30 uur op de Markt in Sluis, waarna we eerst een kop koffie of thee genieten in restaurant Het Hart van Sluis. De rondleiding in het museum begint om 10.30 uur en duurt circa 11/2 uur.
De kosten voor deze verrassende en leerzame excursie bedragen  16,– per persoon.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door de bijgevoegde antwoordstrook voor 10 april 2017 volledig ingevuld te zenden aan André Bauwens, Hanzestraat 1, 4527 GH Aardenburg of per e-mail onder vermelding van uw volledige adres. Het e-mailadres is: bauwensar@zeelandnet.nl Bovendien dient u voor de genoemde datum het verschuldigde bedrag over te maken op rekeningnr. NL30INGB0002144926 ten name van Penningmeester Heemkundige Kring, Pasdam 16, 4524 JA Sluis, onder vermelding van: Bezoek Bizarium.
Alleen wanneer u aan beide voorwaarden hebt voldaan, wordt u als deelnemer geregistreerd. Registratie vindt plaats in volgorde van aanmelding en betaling.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Excursies. Bookmark de permalink.